041 922 616 - 040 488 875 info@alpatek.si

OSTALO

ROLO VRATA

Lamele rolo vrat

Dvostenske ALU lamele višine 77mm so polnjene z poliuretansko peno debeline 19mm. Lamele so lahko v 6-ih standardnih barvnih odtenkih ali pa se izdelajo iz katerega drugega barvnega odtenka po naši barvni lestvici. V rolo garažna vrata se lahko vgradijo tudi svetlobne lamele z okenci, ali z mrežo za prezračevanje.

Vodila rolo vrat

Vodila rolo vrat različnih širin so tako kot lamele dobavljive v več različnih barvnih odtenkih. Vodila so opremljena z gumijastim ter ščetkastimi tesnili.

Omarica rolo vrat

Zgornja omarica, dobavljiva v 2-eh različnih dimenzijah (odvisno od višine vrat) za zaščito navojnega koluta lamel je možna v enakih barvnih odtenkih kot vodila.

Motorni pogon in elektronika

Industrijska vrata Alpatek

Za navijanje lamel skrbi cevni 220V motorni pogon. Rolo garažna vrata se upravlja preko daljinskega oddajnika ali pa s tipko na kontrolni omarici z notranje strani. V primeru izpada električne energije se vrata lahko odpre s pomočjo vrtilne ročice.

Varnost

Za varno delovanje rolo garažnih vrat skrbi fotocelica ali kontaktna spodnja letev oz. kombinicija obeh.

Vzdrževanje

Rolo garažna vrata so nezahtevna za vzdrževanje, saj potrebujejo samo priporočljive letne preventivne preglede.

Aluminijaste lamele višine 77mm ter debeline 18,5mm so polnjene z poliuretansko peno ki služi kot izolacija. Standardne barve ki so vedno na zalogi so: srebrna (RAL 9006), bela (RAL 9016), antracit (RAL 7016), temno rjava (RAL 8019) ter imitaciji TEMNI in ZLATI HRAST.