041 922 616 - 040 488 875 info@alpatek.si

DVIŽNA

SEKCIJSKA VRATA

Z več kot 20 letno tradicijo delovanja se smatramo kot specialiste za dvižna garažna vrata.

Naš moto, Z Vami za Vas, strmi k temu, da skupaj z vami izberemo najboljša možna garažna vrata za vas, torej garažna vrata Alpatek.

Naša vizija temelji na treh glavnih postavkah, in sicer:

KVALITETA

Vsa naša garažna vrata so narejena po meri, s čimer poenostavimo vaše zahteve po estetiki, praktičnosti ter ergonomiki, nam pa olajša samo montažo. Prvovrstni materiali in edinstven postopek izdelave so vzrok za kvaliteto garažnih vrat, ki trajajo dlje!

VARNOST

Najvažneje kar želimo doseči je, da je uporaba naših garažnih vrat za vas prijetna in varna izkušnja. Zato so vsa naša garažna vrata opremljena z osnovnim varnostnim sistemov, z možnostjo dodajanja širokega spektra dodatne varnostne opreme. S tem poskrbimo, da garažna vrata Alpatek uporabljate brezbrižno.

ZANESLJIVOST

Celovita avtomatizacija garažnih vrat Alpatek je na dosegu vaših rok. Naši moderni in tehnološko napredni sistemi upravljanja omogočajo tiho delovanje vrat, ki vas ne motijo pri vašem vsakdanu. Enkrat dokončana, garažna vrata Alpatek delujejo za Vas!

Vsi izdelki so certificirani po CE standardu UNI EN 13241-1: 2004, ki vključuje servisne in varnostne zahteve za dvoriščna vrata, pa tudi za garažna in industrijska dvižna vrata in je obvezna za garažna vrata, ki se proizvajajo in prodajajo v okolici Evropske unije.

Garažna vrata Alpatek

GARAŽNA SEKCIJSKA VRATA ALPATEK

Garažna vrata Alpatek

INDUSTRIJSKA SEKCIJSKA VRATA ALPATEK